Kapcsolat

Cégnév: Szabó Csaba
Adószám: 79116240-1-26
Cím: Szeged
Telefon: +3670/421-0112
Email: sotegla@soteglasziget.hu

Web: www.soteglasziget.hu

Himalája sótermékek-Sólámpa, sófal, sótégla

HIMALÁJA SÓTÉGLFAL JÓTÉKONY HATÁSAI:

Ide kattintva adhatja le rendelését.


A sókristály szerkezeténél fogva képes csökkenteni az elektromágneses sugárzás intenzitását, így csökkenti a szervezetet érő káros terhelést, nagyobb jómennyiségben (pl. sófal) pedig már érvényesül az ásvány kiegyenlítő ereje: test-azonos biorezonanciás frekvenciamintája segít beállítani a szervezet energetikai egyensúlyát, ezáltal növeli a vitalitást, javítja a közérzetet.
A sókristályok gyógyító hatását a mai orvostudomány is elismeri. A sófalaknak olyan speciális kipárolgásuk van amely allergiás és asztmatikus megbetegedések kezelésére is alkalmas. Képes megszüntetni az elektroszmogot. Az elektromos készülékek pozitív ionokat bocsátanak a levegőbe ami ártalmas az emberi szervezetre. A dohányfüst is hasonló hatással van a levegő elektromos egyensúlyára.Ezek a hatások kimerültséget, koncentráció és alvászavarokat okoznak. A himalájai sótéglából készült sófalak folyamatosan negatív ionokat bocsátanak ki ezzel semlegesítik az elektroszmogot. A himalájai sókristály neutralizálja az elektromágneses rezgéseket pl.: tv, hifi, pc és a pozitívan feltöltött helyiségek levegőjét ezáltal semlegesíti az elektroszmogot. A sókristályokban egyesül a 250 millió éves őstenger ( a földi élet forrása) A Himalája hegység, a kristályok ereje és a szellemi erő. Nem utolsó sorban a világító sófalak gyönyörűek megnyugtató színterápiás hatással bírnak. Az általunk kifejlesztett újfajta építési módnak köszönhetően akár a teljes plafont is bevonhatja világító sócsempe modulokkal ezáltal az egész plafon gyönyörűen sejtelmesen világít.

                                            

1 négyzetméter sófalhoz 50 db sótégla szükséges.

Sótégla árak:

20x10x5cm:  1340 Ft/db 

20x10x2,5cm: 1090Ft/db

Ide kattintva adhatja le rendelését.


HIMALÁJA ÉTKEZÉSI KRISTÁLYSÓ: 

A Himalája só  természetes kristálysó a Himalája hegységéből. Kiválló  és egészséges alternatíva a konyhasó vagy az ugyancsak finomított, és a tengerek szennyezettsége miatt már kevésbé értékes tengerisó helyett.

Himalája só számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, szemben a konyhasóval, ami szinte csak NaCl. Mivel nem megy át semmiféle ipari feldolgozáson, kémiai finomításon, így megmaradt természetes egységében, és megtartotta az eredeti kristály összes természetes tulajdonságát. Többek között természetes színét is, mely enyhén rózsaszín, apró vöröses zárványokkal, ez utóbbiak a vas ill. a mangán tartalom miatt láthatóak.
A Himalája só nemcsak étkezési célra, hanem egyéb egészségmegőrző és -javító módon is felhasználható: méregtelenítő sófürdő, inhalálás, szemfürdő, orröblítés, borogatás, "sóing" és "sózokni" formájában. Használható még szájápolásra,bőrpanaszok eseten,gyulladásoknál is.
A Himalája lábainál fekvő Pakisztánból származik.


HIMALÁJA ÉTKEZÉSI KRISTÁLYSÓ JÓTÉKONY HATÁSAI:

A táplálkozás, a gyógyászat és a Wellness területén egyaránt hasznosítják. Ételízesítésre, különféle betegségek megelőzése illetve kezelése céljából belsőleg valamint külső terápiás módszerként is használható. Általános méregtelenítő, vitalizáló hatású, immunrendszererősítő, gyógyítja az emésztőrendszer megbetegedéseit, álmatlanság, koncentrációs zavar és fáradékonyság esetén is kifejti jótékony hatását.

1 kg: 540 Ft

Ide kattintva adhatja le rendelését.


 

Sófürdő-Fürdősó alkalmazása:

Egy 30 perces himalája sófürdő salaktalanító hatása megfelel egy három napos gyógy böjtkúrának. A sófürdő koncentrációja minimum 1%-os legyen. Egy normál nagyságú fürdőkádnál (kb. 100 l) szükség van legalább 1kg kristálysóra. Minél magasabb a koncentráció, annál nagyobb a méregtelenítő hatás. A kristálysót tegyük a fürdőkádba és engedjünk rá kevés forró vizet. Ha a só feloldódott engedjük teli a fürdőkádat. A víz hőmérsékletet állítsuk be pontosan 37°C-ra. Ne használjunk se fürdőhabot, se sampont, se szappant. A fürdés időtartama legalább 20 perc legyen. A fürdés után ne öblítsük le testünket, bőrünkről a vizet itassuk le. Pihenjünk ezután fél órát. A sófürdőknél a bőr nem szárad ki, ugyanis a bőr külső szarurétegekben megkötődik a víz. Ezáltal a bőr természetes védőrétege megmarad. Ezért nagyon ajánlatos száraz bőrnél. Sófürdőt kedv és szükség szerint vehetünk.

Alkalmazása       

 • Méregtelenítés
 • Homeosztázis aktiválása
 • Neurodermatitisz
 • Pikkelysömör, psoriasis
 • Bőrpanaszok: száraz illetve zsíros bőr
 • Stresszoldás
 • Kimerültség ellen
 • Alvás zavarok ellen
 • A szervezet túlsavasodása ellen
 • Lábgomba ellen
 • Szemölcsre
 • Repedezett bőrre 
 • 1kg: 550 Ft

 Ide kattintva adhatja le rendelését.


Sólámpa:

Sólámpával a nyugodtabb alvásért

Manapság igen sok tényező nehezíti a jó közérzet, a belső nyugalom és a kellemes, pihentető alvás állapotának lehetőségét, de van megoldás!

A lelki problémák, a különböző betegségek, a hormonok, a magánéleti és munkahelyi stressz, a rosszul kialakított környezet, az elektromos sugárzások, a helytelen táplálkozás, a sport hiánya, a cigaretta, kávé és még sorolhatnám, mennyi minden felel azért, hogy sokan álmatlanul forgolódnak.

A képen látható himalája sókristály lámpa 4490ft. 4-kg sókristályt tartalmaz.

Sólámpa méret és ár:

 • 2-3 kg: 2.500 Ft
 • 4-5 kg: 3.500 Ft
 • 6-7 kg: 4.700 Ft
 • 8-9 kg:  6000 Ft
 • 24-26 kg: 15500ft

Ide kattintva adhatja le rendelését.

Nézzük meg, mi okozhatja a bajt

A levegő elektromos töltéssel rendelkező részecskékből, úgynevezett ionokból áll. A mai, civilizált környezetünkben - az elektromos készülékek, elektromos sugárzások, légszennyezettség, fűtés stb.- főképpen pozitív töltésű ionokat hoz létre, így a levegőben felborul az elektromos töltésű részecskék egyensúlya.

A túltengésben levő pozitív töltésű ionok felelősek lehetnek a krónikus betegségek kialakulásáért, a rossz közérzetért, a pszichés gyengeségért és a lelki és fizikai kimerültségünkért. Okozhatnak álmatlanságot, felelnek a gyengült immunrendszer állapotáért és még megannyi kellemetlen, az életünk minőségét rontó dologért.

Segít a sólámpa

A megoldás tehát, hogy otthonunk levegőjét egy természetes ?Ionizátor? segítségével egészségesebbé tegyük. Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy a sólámpa biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak az emberi közérzetre. Ezek a pozitív tulajdonságok a természetes ionizáción, az elektromágneses rezgésen és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokon alapszanak. A só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású. A sókristályok élet fontosságú negatív töltésű ionokat adnak le a szoba levegőjének és az egészségre pozitívan ható bioenergiai erőket sugároznak, amiből nap mint nap energiát tankolhatunk.

A sólámpa tehát egy olcsó és igen hatékony megoldás minden rosszalvó számára!

A só által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak:

- légutakra, légúti megbetegedésekre,

- idegfájdalmakra,

- magas vérnyomásra,

- reuma ellen.

A sólámpa színek változatosak, semleges beige, rózsaszínű fehér, narancs, őszibarack, sárgabarack, és időnként piros is előfordul a sóbányák falának erezetében. A bányászás folyamán minden darabot egyedileg marnak és vésnek, hogy a különböző sótömbök szépségének részletei, így az élek ne legyenek egyformák. A kristálysó lámpa az anyaföld természetességének csodálatos alternatívája, zaj és veszélyes ÓZON termelés nélkül.

 

A vörös

Élénkítő, serkentő hatású. Gyógyítólag hat a vérkeringési zavarokra, alacsony vérnyomásra, serkenti a gyengén működő szerveket. Életerő-, energiaadó, aktiváló.

A narancs

Nyugtató hatású. Gyógyítólag hat a klimaxos panaszokra, asztmára, reumára, köhögésre, hörghurutra. Csökkenti az anyagcsere zavarait. Általános egészség javító. Jó hatású megfázás, álmosság, fáradtság ellen. Feltölti az ember energiamezőit, melegít, felvidít, erősít, fokozza a munkaerőt, növeli az immunitást. Sikeresen alkalmazható depresszió esetén, visszahozza az életkedvet. Elősegíti a koncentrálást.

A fehér

Növeli a koncentrációképességet. A fehér valamennyi szín együttese. Mindenre alkalmazható, feltölti a csakrákat, védelmezi az összes testrészt. Méregtelenít.

Sótégla Szeged és sótömb Szeged

www.soteglasziget.hu

Vissza a főoldalra»